Reportage & kåserier säsong 2012, välkommen med ditt bidrag !

Badgästerna sätts i arbete !

2012-08-23

Samtidigt som Arne fixade med varmvattenberedaren i bastun, så höll vi honom sällskap med lite röjniningsarbete utanför bastun med all sly !

Det var Elsie, Lars och jag, vi röjde, sågade och Lars slog med lien, det blev mycket ris att ta reda på, som tur var så fick vi hjälp av de som hade tänkt sig en skön stund vid badplatsen, Alla hjälptes åt och vi hade riktigt trevligt, ett bra sätt att lära känna varandra är att dra igång projekt, Kiholms arbetsläger !

(klicka på bilderna om ni vill ha dom större )

Lars Samborg svingar lien genom det höga gräset !

Undertecknad står ute i sjön för att nå all sly ! Skönt var det i vattnet !

Elsie kämpar på med krattandet, nästa dag fortsatte hon göra fint runt klubbstugan ! Vår allas klippa !

Badgästerna som hade väntat sig en lugn stund på stranden hjälpte glatt till att släpa ris !

Vår nya rissläperska från stuga 62

Arne tar en fikapaus med oss innan han knögglar in sig i pumprummet igen !

Nu ligger det värsta rishögen nere vid bastun som väntar på att köras bort, något som vi behöver hjälp med !

Text o bild Eva Carlsson