Information höstmöte och höststädning!

Pga. av den rådande situationen så påverkas även hösten på Kiholm.

Höstmöte
Höstmötet är inställt men styrelsen förser medlemmarna med information gällande året som gått. Informationen skickas ut  i oktober månad. Vi hoppas på att allt ska kunna återgå till det normala 2021.

Höststädning
Höststädningen kommer att genomföras som tänkt den 10 oktober 10:00. Vi hoppas på lika god anslutning som i våras men ingen debitering kommer att ske vid uteblivelse. Som vanligt träffas vi på de vanliga mötesplatserna för varje område.

Favorit i repris - Grindloppis

Enligt önskemål från medlemmar kommer vi att ha en favorit i repris.
Den 12 och 13 september 10:00-15:00!

Nya möjligheter att fynda och gå runt i vårt vackra område och träffa grannar.

Någon kanske vill passa på att byta perenner med varandra, någon kanske har äpplen som de vill bli av med. Någon kanske vill bjuda på fika och en pratstund. Fantasin har inga gränser och vi hoppas att höstsolen denna gång lyser över vårt Kiholm.

Har du inte tömt brevlådan på länge?

Det pågår arbete med att snygga till det vid brevlådorna utmed Kiholmsvägen. Idag ser det väldigt illa ut med reklam som väller över i många lådor. Brevlådor som inte nyttjas kommer att tas ner och utrymmet kommer att kortas ner.

De nedtagna lådor som inte ser ut att användas kommer att ställas på föreningshusets altan. De brevlådor som står kvar på altanen tom. den 17 augusti har säkert ingen ägare idag och kommer därför att kastas.

Så se till att tömma din brevlåda i tid.

//Styrelsen.

Gå eller cykla till bastun istället för att ta bilen!

Enligt uppgifter har många bilar från vårt koloniområde setts köra ner till bastun / badbryggan.

Vi vill påminna om vår trivselregel:  Vägen ner till bastun är privat, så vi tar inte bilen dit, utan vi går eller cyklar.

Tack för visad hänsyn!

Tänk på hastigheten!

Vi får återkommande klagomål om att vissa kör alldeles för fort i vårt rofyllda område och inte respekterar den tillåtna hastigheten på 10km/timmen.
Vi vill också tacka dig och er som följer hastigheten, då den rent av kan vara livsviktig! Och vi vet också att flertalet håller sig till de 10km/timme men informera gärna era vänner som kommer på besök också.
Tänk på att 10km/timmen gäller överallt i vår koloni, även vägen från Kiholmsvägen upp emot föreningshuset. Vi har många rävar, katter, rådjur och framförallt BARN som vi bör tänka på när vi kör bil!

Ta hand om er och varandra!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer!

När det gäller städdagen och den oro som uttrycks på Facebook så kommer vi självklart att följa Folkhälsomyndigheten och deras rekommendationer.
Vi har både Arbetsledarmöte och Styrelsemöte (utan att träffas) den 19 april då bland annat detta kommer att diskuteras.
Vi kommer med uppdaterad information efter det på hemsida och anslagstavlor och vi hoppas att rening av vattendammen kan utföras utan risk så att vi kan få igång vårt vatten.

/Styrelsen

Uppdaterat kalendarium för år 2020.

Pga. det rådande Coronaviruset har vi tvingats revidera aktivitetsschemat en del. Uppdaterat kalendarium kan du se under sidorna Dokument och Kalendarium.
Försommarmötet och Årsmötet har flyttats fram till 14 juni 2020, istället för 27 april 2020.

Kallelse och Årsmöteshandlingar skickas ut till medlemmer i början på April. Se möteshandlingar för Årsmötet 2020 genom att klicka -->HÄR<--. Leta dig till rubrik "Möteshandlingar".
Vänligen meddela din aktuella mailadress för att mindska kostnader och onödigt arbete i samband med utskick.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen.

Tillkommet under 2019

• Parkera endast på gemensamma parkeringsplatser.
  • Förbränningstoalett är ej godkänt av kommunen.
  • Hastigheten reglerad till 10km/h. Nya skyltar har satts upp.
  • Information om de Gröna påsarna HÄR
  • Utförlig sorteringsguide från Telge Återvinning se HÄR
  • Bin har flyttat in på Kiholm. Honung brukar vanligtvis kunna köpas i juni-augusti.