Hemsidan - vårt forum

2018-07-04

Söker du information?

På vår hemsida hittar du senaste nytt, reportage, information från styrelsen, kontaktuppgifter, intressanta länkar och mycket annat.

Här hittar du också föreningens stadgar, trivselregler, kartor, årsmöteshanlingar samt kandelrium över årets aktiviteter.

Gör dig bekant med sidan och besök den gärna då och då för att hålla dig uppdaterad.

Inloggningsuppgifter hittar du på den årliga medlemsfakturan. Om du inte hittar uppgifterna kan du vända dig till webbredaktionen under kontakter - övriga ansvarsområden.

Våra ansvariga för hemsidan Eva, Arto och Lisbeth är i full gång med ideer för att göra sidan ännu mer attraktiv.

Föreningens hemsida ska inte förväxlas med Facebooksidan Kiholms Vänner som är startad av medlemmar för medlemmar men den har ingen koppling till föreningen och dess styrelse. Information från föreningen hämtas endast på vår hemsida.