Kiholms Koloniförening

Styrelsen informerar

Föreningsmeddelanden
information från styrelsen

 

Renovering av föreningshuset

2022-09-07

Renovering av föreningshuset och information om vad som har genomförts och kommer att genomföras under 2022.

Det första projektet var byte av dammduk för att trygga vårt sjövatten försörjning. Det andra lite större projektet som vi har genomfört i år är renovering och målning av föreningshusets utsida. Andra projekt som också har genomförs i år är lekparken på 4:ans område som nu uppfyller de krav som krävs för en allmän lekplats. Det har också genomförts målning av bastuns utsidan. Nu återstår början av projektet med de nya toaletter/duschar vid 1:an, 2:an, 3:an och vid odlingslotternas område.

Här kommer lite bilder från föreningshusprojektet:
Vi började med att skrapa huset, dels hade vi en ”helggrupp” och dels en ”vardagsgrupp” som arbetade.

Här är bilder från skrapningen

Sedan tog tvättning, utbyte av rutten och dålig  panel samt stolpar och räcken vid. Arbetet utfördes av en lite mindre ”snickargrupp” bestående av 4 personer. Detta var ett  större jobb än vad vi från början räknat med men tillslut lyckades även det, trots extrem värme på solsidan av föreningshuset.

 

Slutmålningen gjordes av en grupp på 6 personer: Allt gick förvånansvärt snabbt, på två dagar var allt klart. Vi hade tur med vädret trots att det precis blivit september månad.  Målningen skedde med kort varsel på vardagar, eftersom föreningslokalen var upptagen på helger. 

 

STYRELSEN TACKAR ALLA MEDLEMMAR SOM VARIT ENGAGERADE I DETTA PROJEKT!