Kiholms Koloniförening

Reportage, bilder & kåserier säsong 2018    Välkommen med ditt bidrag!

Fotbollsfest i klubbstugan!

2018-07-08

 

VM-febern spred sig över landet, storbildsskärmar plockades fram och folk gick man ur huse för att heja fram blågult mot en semifinal!

Likaså hos oss i Kiholm, ivern var stor att försöka skapa ett tillfälle att tillsammans få höra Sveriges och Englands nationalsång och se Sverige vinna kvartsfinal. 

Vår vattenkung Anders Steen påhejad av Jonas gjorde allt som var möjligt för att matchen skulle kunna visas på storbild i klubbstugan. 

De gjorde ett första försök till sändning med matchen Sverige- Schweiz men då frös bilden hela tiden så alla gick hem igen, lite fnittriga efter försöket.

Anders gjorde en blixtbeställning av en router för bättre nätverksuppkoppling och som tur var så hann den precis fram i tid. På fredagens matcher testades routern, allt fungerade  perfekt och inbjudan till England-Sverigematchen kunde kablas ut.

 

På lördagen köpte vi flaggor, ballonger, piffade och total uppladdning rådde, fotbollsentusiasterna började anlända klubbstugan. En person hade lindat in sina glasögonbågar med blå-gula piprensare, några var inlindade i blå-gula sepentiner, många hade fotbollströja och någon tog med en blå vas med gula blommor, så stämningen var i topp! 

 

Synd bara att Sverige inte var på topp, de hördes höga NEJ...rop i lokalen och ett intensivt knaprande på chips.

Där någonstans dog matchen men vi unnade England sin seger, vi plockade ner ballonger och rekvisita, traskade tacksamma hem efter en stark gemensam upplevelse. Och Du Anders Steen och din vän Jonas den här dagen kommer vi aldrig att glömma, tack för att ni gjorde ALLT............

Text o bild Eva, samt fler bilder från Kerstin stuga 147 Tack!