MiljöProjekt i Kolonin

Nu står vi i startgroparna för ett nytt MiljöProjekt!

2018-04-17

Miljögrupp under uppbyggnad av medlem Ki Nilsson Karnerud för att främja miljöarbetet i föreningen och samtidigt verka för att föreningen miljödiplomerar sig enligt Koloniträdgårdsförbundets kriterier. Är du också intresserad av dessa frågor - kontakta Ki - för att bilda en ny, inspirerande grupp.

Kontaktuppgifter till Ki, HÄR

Då det nya projektet kommer att diskuteras på försommarmötet så kan det vara bra att läsa på lite, vad miljöarbete handlar om!

Finns olika lästips från Koloniträdgårdsförbundet! pdf 1 grundinformation och för den vetgirige pdf 2

Vi ses till årsmötet med intentionen att i små steg skaffa oss kunskap för att ännu mer värna om miljön!
Glöm inte fylla i enkäten som kom tillsammans med årsmöteshandlingarna, den finns också som separat fil på Dokument-sidan, logga in HÄR