Kiholms Koloniförening

Reportage, bilder & kåserier säsong 2019

Välkommen med ditt bidrag!

Piff och röj

2019-06-27

Röjgruppen gjorde en insats klippte gräs och hade ned sly vid badplatsen, så inte växtligheten tog över stranden! Det var välröjt i höstas av ett gäng, men nu växt på sig igen.


 

Piffgruppen med Inger Steen i spetsen, har gjort så hemtrevligt i bastun, både piffat med belysning, tavlor och skurat rent från avlagringar i duschen!

 

Det är så vacker utsikt från bastubron, vi är så privilegerade som har tillgång till allt detta! Vågskvalp och friska vindpustar svalkar skönt i värmen. 

 

Nästa röjinsats blev brevlådorna, kan inte vara kul för postombudet att brottas med växtlighet för att komma åt våra postlådor. Här skulle behövas en större insats och snygga till lådorna så de kommer i någon slag nummerordning och att de som inte används tas bort.

 

Vi fixade så gått det gick så nu går det nog lättare att lämna och hämta post!

Det är roligt när det blir fint och alllt hänger på oss själva att pyssla runt lite där det behövs extra insatser, vi kan hjälpas åt att klippa häckar där ingen mäktat med, röja, göra trevliga skyltar, piffa anslagstavlorna och annat pyssel som lyfter området. 

 

Kul gemenskap att fixa tillsammans! / Eva