Stugor till salu

Här kan du som medlem annonsera stuga till salu genom att fylla i formuläret till vänster och ev också länka vidare till mer utförlig annons på annan hemsida.

OBS! Enbart av styrelsen redan besiktigade och godkända stugor får förmedlas. Kontaktperson i styrelsen vid stugförsäljning är Tord Eriksson
tel. 070-545 41 40, telefontid vardagar, 18.00-20.00, e-post tord.e@outlook.com

Dokument om försäljning, se HÄR

Var god kontakta berörd mäklare eller säljare direkt. Efter avslutad affär kontakta oss på hemsidan så tar vi bort annonsen! Hemsidan se HÄR

Du som säljer utan mäklare och behöver hjälp med överlåtelse och köpekontrakt läs mer under Köp & Sälj

Letar du efter stuga i detta område går det också bra att lägga in en efterlysning.  Den sista oktober varje år raderas alla sökannonser för säsongen, men det går naturligtvis bra att förnya efterlysningen om intresset kvarstår.

Antal inlägg: 7

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

2018-09-06 10:44:38 - Ester, esterap7p@gmail.com

Hej,
Jag skulle fråga om stuga eller bara om en lott. Kan man hyra ut dom eller man måste köpa? Jag söker lite egna naturplats för mig och min famijl. Kunnde inte hittats information på vår hemsidan.

Med vanlig hälsning

Estera

Svar: Hej Ester, odlingslott får man arrendera/hyra och kolonistuga får man köpa på arrenderad mark. Hälsningar Eva Hemsidan

2018-09-06 10:03:59 - Leila Mäki, gryman59@gmail.com

Kiholms Koloniområde nr 83

Nu säljer min mor sin underbara stuga i Kiholms stugområde. Stuga nummer 83 är en mysig kolonistuga med grönskande hörntomt om 300 kvm som ligger skyddat längst ner mot allmänning.
Stugan är på 28 kvm och har litet välplanerat kök med varmvattenberedare och kyl/frys, matplats för 4-5 personer, allrum med plats för sittgrupp samt ett litet sovrum.

I trädgården finns svarta och röda vinbärsbuskar, rabatter med rosor och ett stort växthus med en vinranka som ger stora mängder druvor. En solaltan med plats för sittgrupp och gasolgrill.

Alla byggnader är nymålade i år. Samtliga möbler, husgeråd och trädgårdsredskap ingår.

Pris 475 000:-
Avg förening 2 500:-/år

2018-06-05 08:24:13 - Sabina Jansson, sabina_astrom@hotmail.com

Hej! Jag och min man bor idag i en lägenhet tillsammans med vår dotter på 15 månader. Vi söker en stuga i erat fina område. Ska ni sälja? hör av er! vi känner väl till området och allt är av intresse, färdigt eller renoveringsobjekt!

Ha det gott!
Sabina, Micke och Stina

2018-05-27 20:00:50 - Inger Karlsson, inger. mk@hotmail.com

Hej. Jag söker stuga. Bor i Johanneshov.

2018-04-30 14:58:51 - jan johansson, fraggelbo@live.se

Jag bor uppe i Bårstabergen ,Järpstigen,och trädgården om man kan kalla det är inte i mitt tycke "riktig trädgård" så jag är intresserad av en stuga uti Kiholmens förening.
Mvh Janne

2018-03-13 20:14:10 - Eva Holm, eva.holm@teliacompany.com

Hej
Vill gärna få information om någon stuga är till salu. Det går bra att maila mig på eva.holm@teliacompany.com.

Eva

2017-10-25 10:08:31 - Peter Wilhelmsson, look4wille@hotmail.com

Hej!
Är intresserad av att köpa en stuga i erat område.Har varit villaägare i över 20 år så är van vid odling, snickeri målning.
Hör gärna av er om ni vet någon till salu.
Allt av intresse.
MVH